Bereikbaarheid


Congreslocatie

Stadsgehoorzaal Leiden
Breestraat 60
2311 CS Leiden

Postadres

Stichting Landelijk Notarieel Studenten Congres 2017
Steenschuur 25
2311 CS Leiden

Contact

Mevr. R.E.A. (Rosalie) Wols - Voorzitter
Mevr. R.E.J. (Rosalie) van der Sluis - Penningmeester / Externe06 49984089
06 23058078

Plan uw reis

Openbaar vervoer

Met de bus
Vanaf het centraal station met de buslijnen 2, 4, 45, 169, 182, 186, 187 en 400, die vrijwel voor de deur stoppen (halte Breestraat).

Lopen vanaf station Leiden Centraal
Het is ongeveer 15 minuten lopen naar de Stadsgehoorzaal. U verlaat het station Leiden Centraal aan de centrumzijde en loopt via het stationsplein richting het centrum. Loop de Stationsweg af, deze gaat over in de Steenstraat. Ga linksaf de Beestenmarkt op. Steek over bij het zebrapad en houdt rechts aan. U bevindt zich nu op de Turfmarkt en loopt door tot u tegen het Rapenburg aanloopt en gaat daar linksaf de Breestraat op. De Stadsgehoorzaal bevindt zich na 270 meter aan uw linkerhand.
Auto

Stadsparkeerterrein Haagweg met gratis cityshuttles
U kunt bij de Stadsgehoorzaal voor de deur uitstappen! Parkeert u hiervoor op Stadsparkeerterrein Haagweg en laat u gratis afzetten door één van de cityshuttles. Ook kunt u ervoor kiezen om te lopen, de Stadsgehoorzaal ligt op een
kleine 10 minuten loopafstand.

Stadsparkeerterrein Haagweg bevindt zich aan de Haagweg 8. Vanaf het parkeerterrein rijden om de paar minuten gratis cityshuttles naar en van elke gewenste locatie in het centrum van Leiden.

Wilt u zo dicht mogelijk bij de entree afgezet worden? Dit kan op ruim 100 meter afstand van de entree op de Aalmarkt/Boommarkt ter hoogte van de Vrouwensteeg. U loopt de Vrouwensteeg in richting Breestraat en gaat linksaf op de Breestraat. De Stadsgehoorzaal bevindt zich na enkele tientallen meters.

Route naar Stadsparkeerterrein Haagweg vanaf de A4
Neem afslag 7 (Leiden centrum) (N206). Volg de weg 1720 meter tot aan de Churchilllaan (N206). Ga rechtsaf de Churchilllaan op en volg deze 1700 meter tot aan de Haagweg (N206). Het parkeerterrein Haagweg ligt direct na het spoor aan uw rechterhand.

Route naar Stadsparkeerterrein Haagweg vanaf de A44
Neem afslag 8 (Katwijk, Leiden centrum) (N206). U komt op de Plesmanlaan. Volg deze 300 meter tot de stoplichten (N206). Ga bij de stoplichten rechtsaf de Haagsche Schouwweg op (N206). Volg deze weg 200 meter tot de volgende stoplichten. U gaat hier linksaf (N206). U rijdt nu op de Doctor Lelylaan (N206) en volgt deze voor 1330 meter tot over de brug. Over de brug gaat u linksaf de Haagweg op. Parkeerterrein Haagweg ligt direct na het spoor aan uw rechterhand.
Informatie over parkeerterreinen en parkeergarages elders in de stad vindt u op leiden.nl

Invaliden
De dichtstbijzijnde invalidenparkeerplaats ligt op de Boommarkt, ter hoogte van nr. 23. Aan de overkant van het water, op de Apothekersdijk ter hoogte van nr. 33a bevindt zich ook een invalidenparkeerplaats. Verder kunt u met een invalidenparkeerkaart gratis parkeren op parkeerplaatsen voor kort parkeren. Voor het parkeren op vergunningshoudersplaatsen moet u ook met een invalidenkaart het gewone tarief betalen.