Bij BOEKEL geloven we in kansen geven aan jong talent. Het afgelopen jaar hebben we maar liefst 5 jonge mensen tot partner benoemd, waaronder de jongste notaris van Nederland. Daar zijn we trots op. Young & Wise noemen we dat: een juiste combinatie van ervaren superspecialisten en jonge talenten met een frisse blik. Wij zoeken toptalent. Maar enkel inhoudelijke kwaliteiten zijn onvoldoende. We zoeken ambitieuze en enthousiaste advocaten en notarissen die vanaf dag 1 ondernemerszin tonen. En vooral: mensen die zichzelf zijn.

Werken bij BOEKEL

We bieden jaarlijks aan pas afgestudeerde juristen een plaats aan als advocaat-stagiaire of kandidaat-notaris. Tijdens de advocaat-stage, die ruim drie jaar duurt, volg je de juridische beroepsopleiding via de Law Firm School. Daarnaast leer je het vak in de praktijk onder leiding van ervaren advocaten. Onze arbeidsvoorwaarden sluiten aan bij onze visie en missie: topkwaliteit bieden aan onze cliënten. Onze beloningsstructuur is er dan ook op gericht om enthousiaste en gemotiveerde talenten aan te trekken en te behouden. Wij geloven niet in een stageperiode als ’proefperiode’. We zijn gericht op de lange termijn en ons uitgangspunt is dat er voor ons talent altijd plek is om door te groeien.

Student-stage

Wil je een student-stage lopen en je oriënteren op een van de vele rechtsgebieden? Solliciteer dan bij ons voor een stage. De student-stage duurt in de regel twee maanden, maar andere afspraken zijn mogelijk. Wij zorgen voor goede begeleiding. Je gaat mee naar zittingen, besprekingen, lezingen en jurisprudentie lunches. Daarnaast werk je mee in de praktijk en doe je juridische ervaring op. Naast de gebruikelijke student-stage bieden wij getalenteerde studenten in hun 4e jaar de mogelijkheid om voor minimaal 2 dagen per week bij ons te komen werken voor een periode van een aantal maanden.

Solliciteren?

Bij de selectie kijken we niet alleen naar studieresultaten, maar we letten ook op je personality en commerciële attitude. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij BOEKEL en wil je hier graag meer over weten, neem dan contact op met recruitment (020 – 7953032).