Buren N.V.

Buren is een kantoor waar notarissen, advocaten en belastingadviseurs nauw samenwerken in multidisciplinaire teams. Ons kantoor, met ruim 125 medewerkers verdeelt over de vestigingen in Den Haag, Amsterdam, Luxemburg, Beijing en Shanghai, heeft een primaire focus op Corporate/MA, Belastingrecht, Intellectueel eigendom, Onroerend Goed, Insolventie- en Arbeidsrecht.

De cultuur van ons kantoor kenmerkt zich door teamwork, wederzijds respect en het streven naar perfectie bij alles wat we doen. Wij doen er alles aan om onze dienstverlening steeds verder te verbeteren door vernieuwende oplossingen te bedenken en het talent te koesteren dat daartoe in staat is.

Buren adviseert aansprekende (inter)nationaal opererende (beursgenoteerde) ondernemingen en investeringsfondsen, behoort tot de top van de middelgrote kantoren in Nederland en heeft een omvangrijk netwerk van verscheidene vooraanstaande buitenlandse advocatenkantoren. Om onze internationale cliënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij diverse internationale desks, zoals voor China, Japan, CIS en Latijns Amerika.

Vacatures

Buren zoekt per direct beginnende kandidaat-notarissen voor de (internationale) ondernemingsrechtpraktijk van haar kantoor in Amsterdam en Den Haag.
Wij zijn op zoek naar ambitieuze en enthousiaste kandidaat-notarissen die de wens hebben om werkzaam te zijn in een kwalitatief hoogstaande praktijk binnen een commerciële en internationale werkomgeving en het vermogen en enthousiasme hebben om een bijdrage te leveren aan het (verder) uitbouwen van de praktijk.
Bij Buren verricht je interessante en afwisselende werkzaamheden in haar (inter)nationale praktijk. Buren biedt een informele sfeer, goede begeleiding door ervaren collega’s en een goede balans tussen werk en privé. Kijk voor meer informatie over deze functie op www.burenlegal.com/vacancies.

Student-stages

Als student weet je pas hoe het er in de praktijk van jouw voorkeur echt aan toe gaat als je een student-stage loopt. Daarnaast leer je een kantoor ook pas echt goed kennen als je er wat langer rondloopt. Het is daarom mogelijk voor derde- en vierdejaars studenten notarieel recht om een student-stage bij Buren te lopen. Tijdens een stage als notarieel recht student draai je volledig mee in onze Corporate/M&A of Commercieel Vastgoed praktijk. Bij Buren is er het gehele jaar ruimte voor goede studenten. Dus informeer naar de mogelijkheden!

Wil je nader kennismaken? Neem dan contact op met Alexandra van Tekelenburg
op telefoonnummer 070 – 318 42 00 of per mail: a.vantekelenburg@burenlegal.com of solliciteer via onze website www.burenlegal.com/vacancies.