Onze aanpak

Resultaatgericht, ondernemend, efficiënt en door en door Rotterdams. Al meer dan 110 jaar zet Schaap Advocaten Notarissen zich in voor een grote kring van gerenommeerde nationale en internationale ondernemingen. Dankzij onze diepgaande specialisatie in Ondernemings- en Vastgoedrecht kunnen we daarbij van grote toegevoegde waarde zijn.

Slagvaardig

We zijn een middelgroot kantoor met zo’n veertig advocaten en (kandidaat-)notarissen. Door onze omvang bieden we juridische topkwaliteit met een grote persoonlijke betrokkenheid en flexibiliteit.

Onafhankelijk

Schaap is volledig onafhankelijk, en die onafhankelijkheid koesteren we. We zijn aangesloten bij het PLG International Lawyersnetwerk, dat ons toegang geeft tot uitstekende wereldwijde lokale knowhow. Maar ook in internationale zaken zijn we volledig vrij in onze keuze van partners. Met andere woorden: kwaliteit en/of specifieke ervaring gaan altijd boven netwerkrelaties. Want ook bij grensoverschrijdende zaken draait het om goede en efficiënte oplossingen.

Carrière

Lees ‘De aa’s van Schaap’ en ‘Over Schaap’ op onze website, dan weet je waar we voor staan. Van sollicitanten vragen we nogal wat. Maar als je ‘erin komt’, staat er veel tegenover. Zonder meer goede arbeidsvoorwaarden, alle ruimte om je te ontwikkelen, werkelijk gelijke kansen voor iedereen, werk dat voldoening geeft en een prima balans tussen werk en privé. Plus een jonge, dynamische ploeg collega’s.

We zijn altijd op zoek naar mensen die willen werken aan ons en hun eigen succes. Dus ook als er geen vacatures is, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Derdejaars bachelorstudenten en studenten die een master volgen kunnen in aanmerking komen voor een studentstage. De stage duurt in beginsel twee maanden en je wordt begeleid door een ervaren advocaat of (kandidaat-)notaris.

 

Kijk voor meer informatie op onze website : www.schaap.eu

 

Schaap Advocaten Notarissen

Parklaan 17 Postbus 23052 3001 KB Rotterdam

T  010 277 03 00