Twee organisaties, één denkwijze

VDB Advocaten Notarissen onderhoudt een strategische alliantie met Witlox Van den Boomen, waar meer dan 300 financiële-, fiscale-, corporate finance- en HR-professionals werkzaam zijn. Omwille van beroepsregels twee gescheiden organisaties maar wel met één denkwijze en gezamenlijke aanpak. Op die manier wordt ingespeeld op de adviesbehoeftes die vaak meer dan één specialisatie betreffen.

Multidisciplinair

Wij bieden een geïntegreerde aanpak voor al uw ondernemingsvraagstukken, waarbij wij snel schakelen met de overige dienstverleners van onze multidisciplinaire organisaties. Door onze multidisciplinaire manier van denken en werken begrijpen wij als geen ander de toegevoegde waarde van een geïntegreerde praktijk voor de activiteiten van onze cliënten.

Waarom werken bij VDB Advocaten Notarissen?

Als je bij ons werkt, werk je in een multidisciplinair team aan oplossingen voor onze cliënten. Deze teams bestaan niet uitsluitend uit vakgenoten, maar ook uit collega’s met andere specialismen en achtergronden. Alle relevante aspecten bij de juridische advisering komen op deze manier aan de orde. De diversiteit in branche, omvang en (internationale) aard van onze cliënten zorgt voor een stimulerende werkomgeving vol afwisseling en dynamiek.

Onze adviezen 

Onze adviezen hebben minstens één gemeenschappelijk kenmerk: ze geven duidelijk richting aan. Wij willen goede analyses te maken en oplossingen op een rij te zetten. Wij vinden dat onze klanten recht hebben op een goed onderbouwde professionele mening. Uiteraard in begrijpelijke taal.
Maar ons advies gaat verder dan alleen een goede analyse en een nuchter overzicht van mogelijke oplossingen. We doen ook goed gemotiveerde uitspraken over de koers die een ondernemer het beste zou kunnen volgen. Dat verwachten wij dan ook van onze nieuwe adviseurs. Daarnaast voeren wij de adviezen regelmatig, samen met de ondernemer, uit.

Werken in teams

Wij werken in teams die niet uitsluitend uit vakgenoten bestaan, maar ook uit collega’s met andere specialismen en achtergronden. Alle relevante aspecten van de bedrijfsvoering komen op deze manier aan de orde. De diversiteit in branche, omvang en (internationale) aard van onze opdrachtgevers zorgt voor een stimulerende werkomgeving vol afwisseling en dynamiek.

Persoonlijk ontwikkeltraject

Wij bieden een uitgebreid introductieprogramma waarin je de werkwijze en systemen van de organisatie leert kennen. Maar ook daarna is er voldoende ruimte voor begeleiding en coaching in de dagelijkse praktijk. Je neemt deel aan onze Academy en je bent actief in overlegvormen om je vaktechniek te verbeteren. Tijdens evaluatiegesprekken maken wij ontwikkelafspraken. Hierbij stimuleren wij de competenties en eigenschappen van zowel studenten, starters als ervaren professionals. Ieder ontwikkelt zich op het niveau en in het tempo dat bij hem of haar past. De begeleiding is dus op maat, net als onze adviezen. Het belangrijkste doel is om via echte samenwerking hoogwaardige interdisciplinaire adviezen te geven. Je eigen, goed onderbouwde mening, telt zwaar voor ons.

Carrière

Wij zijn een grote organisatie met een breed blikveld. Daarom zijn er volop mogelijkheden voor interessante functies, stages of studies voor een carrière met doorgroeimogelijkheden. Je kunt op diverse niveaus in onze organisatie instromen.

Solliciteren

De informele sfeer die bij ons heerst, proef je meteen tijdens de sollicitatiegesprekken. Er is dan volop ruimte om van beide kanten kennis met elkaar te maken. Natuurlijk komen je kennisniveau en je competenties daarbij aan de orde, maar we hechten minstens zoveel waarde aan het karakter en de persoonlijkheid van onze nieuwe collega's. Wij pakken een sollicitatieprocedure voortvarend aan. Gemiddeld is binnen twee à drie weken duidelijk of wij in jou een nieuwe collega zien.

Klik hier voor onze vacatures. Staat er geen vacature in het overzicht die bij je past, maar zou je toch graag bij onze organisatie willen werken? Reageer dan via dit sollicitatieformulier voor een open sollicitatie. Ook stagiaires kunnen bij ons reageren voor een stageplaats via ons stageformulier.

Heb je vragen? Neem dan contact op met de afdeling Personeel & Organisatie via het telefoonnummer 088 - 194 83 38. Wij brengen je ook graag in contact met een medewerker of vennoot binnen jouw werkveld.