Programma

Dagprogramma

09:00 uur
09:45 uur
10:00 uur
10:30 uur

11:00 uur

11:30 uur
12:00 uur
12:30 uur

13:30 uur

14:45 uur
15:00 uur
16:00 uur
16:15 uur

17:15 uur
18:00 uur

Avondprogramma

19:00 uur
21:15 uur
00:30 uur


Ontvangst en ontbijt in de Stadsgehoorzaal
Opening Landelijk Notarieel Studenten Congres
Prof. dr. C.L.J. Caminada
Prof. dr. N.C.G. Gubbels

Pauze met koffie en thee

Prof. dr. F. Sonneveldt
Dhr. drs. P.M. Sweers
Gelegenheid voor vragen en discussie

Recruitmentlunch

Verplaatsen naar de workshopruimtes
Workshopronde 1
Verplaatsen naar de workshopruimtes
Workshopronde 2

Recruitmentborrel
Gelegenheid tot het laten maken van een LinkedIn fotoDiner
Feest
Einde feest

Plenair gedeelte

Het gehele programma van het Landelijk Notarieel Studenten Congres zal plaatsvinden in de Stadsgehoorzaal in Leiden.  Na de ontvangst met ontbijt zal dhr. prof. mr. C.J.J.M. Stolker, rector magnificus van de Universiteit Leiden, het congres openen. Hierna zullen de sprekers onder de leiding van de dagvoorzitter dhr. prof. Huijgen verschillende kanten van het thema “Fiscale vernieuwing op komst?” belichten. Het plenaire gedeelte zal worden afgesloten met een interactieve discussie.

Recruitmentlunch

De lunch zal plaatsvinden in de Grote Zaal. Hierbij kunnen de studenten, onder het genot van een heerlijke lunch, kennismaken met de medewerkers van de deelnemende kantoren en zo op informele wijze meer te weten komen over het kantoor. Bij de inschrijving kunnen de studenten hun voorkeur opgeven voor het kantoor waar ze graag nader mee willen kennismaken.

Workshops

Na de lunch is het tijd voor de workshops. Alle workshops zullen plaatsvinden in de Stadsgehoorzaal en in de aangrenzende kapel.  Ook dit jaar zullen er twee workshoprondes zijn met elk een eigen invulling. De workshops worden gegeven door de deelnemende kantoren waarbij elke notariële student kennis kan maken met twee kantoren. Ook hiervoor kunnen de studenten bij de inschrijving een voorkeur opgeven.

Recruitmentborrel

Het dagprogramma zal worden afgesloten met een recruitmentborrel in de Breezaal. Bij deze borrel zijn er van de deelnemende kantoren een aantal medewerkers van het notariaat aanwezig. De studenten kunnen hierbij, onder het genot van een hapje en een drankje, informatie verkrijgen over bijvoorbeeld het lopen van stage of de sollicitatieprocedures bij de verschillende kantoren. Daarnaast is er van 18:00 tot 19:00 uur de gelegenheid om een LinkedIn foto te laten maken bij de fotograaf.

Diner

Het avondprogramma zal aanvangen met een heerlijk diner in de Grote Zaal. De studenten kunnen  tijdens het diner bijpraten over het congres met de andere notariële studenten uit het gehele land en zich voorbereiden op het eindfeest.

Feest

Het congres zal worden afgesloten met een feest in de prachtige Breezaal. Voordat het congres tot zijn einde komt kan iedereen nog even met de voetjes van de vloer waarna iedereen met behulp van bussen naar hun eigen stad zal worden gebracht.