Programma

Dagprogramma

09:00 uur      Ontvangst en ontbijt het Academiegebouw
09:45 uur      Opening Landelijk Notarieel Studenten Congres 2018
10:00 uur      Spreker 1
10:20 uur      Spreker 2
10:40 uur      Spreker 3

11:00 uur       Pauze met koffie, thee en versnaperingen

12:00 uur       Spreker 4
12:20 uur       Gelegenheid tot vragen en discussie

13:15 uur        Recruitmentlunch in de Domkerk

14:15 uur        Verplaatsen naar workshopruimtes
14:30 uur       Workshop ronde 1
15:30 uur        Verplaatsen naar workshopruimtes
15:45 uur        Workshop ronde 2


16:45 uur        Recruitmentborrel in de Domkerk
18:00 uur       Gelegenheid tot het maken van een LinkedIn foto

Avondprogramma

19:00 uur        Diner in het Academiegebouw
21:15 uur         Feest in de Domtoren
00:45 uur        Einde feest

Plenair gedeelte

Het plenaire gedeelte van het Landelijk Notarieel Studenten Congres zal plaatsvinden in de Aula van het Academiegebouw te Utrecht. Na de ontvangst met ontbijt zal prof. dr. B. van der Zwaan, rector magnificus van de Universiteit Utrecht, het congres openen. Hierna zullen de sprekers onder de leiding van de dagvoorzitter prof. mr. drs. J.W.A. Biemans verschillende kanten van het thema “Modernisering van het Ondernemingsrecht” belichten. Het plenaire gedeelte zal worden afgesloten met een interactieve discussie.

Recruitmentlunch

De lunch zal plaatsvinden in de Domkerk, op steenworp afstand van het Academiegebouw. Tijdens de lunch zullen studenten op laagdrempelige wijze contact kunnen leggen met de medewerkers van de deelnemende kantoren en zo een beter beeld krijgen van het kantoor. Bij de inschrijving geven de studenten hun mogelijke voorkeur op voor het kantoor waar ze nader kennis mee willen maken.

Workshops

Na de lunch is het tijd voor de workshops. De workshops zullen plaatsvinden rond het Domplein, in het Academiegebouw en het Utrechts Centrum voor de Kunsten. Ook dit jaar zullen er twee workshoprondes zijn met elk een eigen invulling. De workshops worden gegeven door de deelnemende kantoren waarbij elke notariële student kennis kan maken met twee kantoren. Ook hiervoor kunnen de studenten bij de inschrijving een voorkeur opgeven.

Recruitmentborrel

Het dagprogramma zal goed worden afgesloten met een recruitmentborrel in de Domkerk. Tijdens de borrel kunnen studenten en medewerkers van het notariaat van de deelnemende kantoren, onder het genot van een hapje en een borreltje, met elkaar in contact komen. De ideale gelegenheid om te informeren naar bijvoorbeeld de sfeer op kantoor, het lopen van een stage of de sollicitatieprocedures bij de verschillende kantoren. Daarnaast is er van 18:00 tot 19:00 uur de gelegenheid om een LinkedIn foto te laten maken bij de fotograaf.

Diner

Het avondprogramma zal aanvangen met een heerlijk diner in de Aula van het Academiegebouw. De studenten kunnen tijdens het diner bijpraten over het congres met de andere notariële studenten uit het gehele land en zich voorbereiden op het eindfeest.

Feest

Het congres zal op grote hoogte worden afgesloten met een feest in de Domtoren. Voordat het congres tot zijn einde komt kan iedereen nog even ontspannen van de drukke dag en zich uitleven op de hitjes van DJ Alwin, waarna iedereen met behulp van bussen naar hun eigen stad zal worden gebracht.