Programma

Dagprogramma

09:00 uur       Ontvangst en ontbijt in het Academiegebouw
10:00 uur        Opening Landelijk Notarieel Studentencongres 2018
10:15 uur         Manon Cremers
10:40 uur        Robrecht Timmermans
11:05 uur         Rients Abma

11:30 uur         Pauze met koffie, thee en versnaperingen

12:05 uur         Reinier Kleipool
12:30 uur         Discussie

13:30 uur         Recruitmentlunch in de Domkerk

14:30 uur         Workshopronde 1
15:45 uur         Workshopronde 2

16:45 uur          Recruitmentborrel in de Domkerk

Avondprogramma
19:15 uur         Diner in het Academiegebouw
21:15 uur         Feest in de Domtoren
00:30 uur        Afsluiting van het Landelijk Notarieel Studentencongres 2018

Plenair gedeelte

Het plenaire gedeelte van het Landelijk Notarieel Studenten Congres zal plaatsvinden in de Aula van het Academiegebouw te Utrecht. Hierna zullen de sprekers onder de leiding van de dagvoorzitter prof. mr. drs. J.W.A. Biemans verschillende kanten van het thema “Modernisering van het Ondernemingsrecht” belichten. Het plenaire gedeelte zal worden afgesloten met een interactieve discussie.

Recruitmentlunch

De lunch zal plaatsvinden in de Domkerk, op steenworp afstand van het Academiegebouw. Tijdens de lunch zullen studenten op laagdrempelige wijze contact kunnen leggen met de medewerkers van de deelnemende kantoren en zo een beter beeld krijgen van het kantoor. Bij de inschrijving geven de studenten hun mogelijke voorkeur op voor het kantoor waar ze nader kennis mee willen maken.

Workshops

Na de lunch is het tijd voor de workshops. De workshops zullen plaatsvinden rond het Domplein, in het Academiegebouw en het Utrechts Centrum voor de Kunsten. Ook dit jaar zullen er twee workshoprondes zijn met elk een eigen invulling. De workshops worden gegeven door de deelnemende kantoren waarbij elke notariële student kennis kan maken met twee kantoren. Ook hiervoor kunnen de studenten bij de inschrijving een voorkeur opgeven.

Recruitmentborrel

Het dagprogramma zal goed worden afgesloten met een recruitmentborrel in de Domkerk. Tijdens de borrel kunnen studenten en medewerkers van de deelnemende kantoren, onder het genot van een hapje en een borreltje, met elkaar in contact komen. De ideale gelegenheid om te informeren naar bijvoorbeeld de sfeer op kantoor, het lopen van een stage of de sollicitatieprocedures bij de verschillende kantoren. 

Diner

Het avondprogramma zal aanvangen met een heerlijk diner in de Aula van het Academiegebouw. De studenten kunnen tijdens het diner bijpraten over het congres met de andere notariële studenten uit het gehele land en zich voorbereiden op het eindfeest.

Feest

Het congres zal op grote hoogte worden afgesloten met een feest in de Domtoren. Voordat het congres tot zijn einde komt kan iedereen nog even ontspannen van de drukke dag en zich uitleven op de hitjes van DJ Alwin, waarna iedereen met behulp van bussen naar hun eigen stad zal worden gebracht.