KANTOORPROFIELEN

De Brauw Blackstone Westbroek

De Brauw. Een advocatenkantoor dat met cliënten mee de wereld overgaat en ze helpt, waar zij ook actief zijn. Onze advocaten, fiscalisten en notarissen zijn op hun best als ze werken aan multidisciplinaire internationale zaken die ertoe doen. Dit gebeurt in brede teams en met een helder doel: cliënten op hoog niveau adviseren op het gebied van corporate, litigation en regulatory. De Brauw legt al 145 jaar de lat hoog als het gaat om kwaliteit, innovatie en ontwikkeling. En daarom zijn we continu op zoek naar nieuwe talenten die ons kunnen versterken en vernieuwen.

Over De Brauw

De Brauw is een internationaal advocatenkantoor dat meer dan 70% van de hoofdkantoren van multinationals in Nederland adviseert. Bij De Brauw werken circa 650 werknemers in Amsterdam, Brussel, Frankfurt, Londen, Shanghai en Singapore.

Oriënteren

Een goede manier om kennis te maken met De Brauw is het lopen van een studentstage. Wij hebben op iedere sectie plaats voor studenten (advocatuur, notarieel en fiscaal) en je draait dan acht weken volledig mee. Er zijn ook mogelijkheden om stage te lopen bij ons kantoor in Brussel, Shanghai of Singapore. Je kunt een tijdje als studerend medewerker bij De Brauw werken, of meedoen aan een van onze Business Courses. Zo’n business course is niet alleen een sociaal evenement, maar je leert er ook echt van. En je kunt ons natuurlijk ook ontmoeten op beurzen, banenmarkten en congressen in het hele land.

De Brauwerij

De Brauw gelooft in constante ontwikkeling van haar advocaten, notarissen en fiscalisten, en dat start in De Brauwerij. Alle stagiaires beginnen in deze aparte sectie waarin ze namens hun eigen cliënten helemaal zelfstandig zaken behandelen. Je leert er alle facetten van het vak in de praktijk. Natuurlijk krijg je daarbij volop hulp en begeleiding. Iedereen die De Brauwerij heeft gedaan is razend enthousiast: “Ik moest direct aan de slag, en daardoor heb ik in die zes maanden Brauwerij meer geleerd dan tijdens m’n studie”.

Na de Brauwerij

Ook na De Brauwerij bieden wij een uitgebreid en doorlopend opleidingsaanbod met cursussen en trainingen, zowel inhoudelijk als qua ontwikkeling van vaardigheden. Bij De Brauw houdt jouw opleiding dus nooit op. Verder vinden wij het belangrijk dat kantoorgenoten ervaring opdoen in het buitenland. Afhankelijk van je voorkeur en de beschikbare plaatsen kan dat bij onze vestigingen in Brussel, Frankfurt, Londen, Shanghai of Singapore. En regelmatig worden kantoorgenoten gedetacheerd bij cliënten, of werken ze een periode bij een van onze bevriende advocatenkantoren in het buitenland.

Contact met recruitment

Wij willen graag met je kennismaken! Bel of mail met Nienke Jager (020-577 1556), nienke.jager@debrauw.com. En kijk vooral op www.careersatdebrauw.com.

VDB Advocaten Notarissen

“Wij kijken met andere ogen naar de wereld en herkennen kansen. Kansen die we samen met ondernemers invulling geven door te vernieuwen, te veranderen of de weg vrij te maken voor volgende generaties. Cruciaal binnen onze visie en onderscheidend in onze benadering van cliënten.”

Wie wij zijn?

VDB Advocaten Notarissen biedt een breed dienstenpakket aan ondernemers, waaronder talrijke familiebedrijven. Binnen onze organisatie zijn verschillende secties actief waarbinnen je werkzaam kunt zijn, zoals vastgoed, ondernemingsrecht en personen- en familierecht. VDB onderhoudt een strategische alliantie met WVDB Adviseurs Accountants. Waardoor zij toegang hebben tot specialisten op het gebied van accountancy, belastingadvies, corporate finance, IT-advies en HR-advies. Omwille van beroepsregels gescheiden organisaties, maar wel met één denkwijze. Werkzaam vanuit vestigingen in Rosmalen en Waalre, zijn wij het grootste notariskantoor van Zuid-Nederland. Binnen VDB deel jij je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied.

Wat is jouw ambitie?

Bij ons kun je jouw talent ontwikkelen. Met een uitgebreid pakket aan studiefaciliteiten worden je kennis en vaardigheden verder gestimuleerd. Goede arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend, maar wat wij echt belangrijk vinden en naar streven is een goede balans tussen werk en privé. Jouw ambitie staat centraal. Mogelijk ligt je ambitie in de sport en wil je dat met je werk combineren. Je ambitie kan ook op werkgebied zijn. Wij bieden je de ruimte om jouw ambitie na te streven.

Mogelijkheden voor een stage of eerste baan na je studie?

Ben jij op zoek naar een meeloopstage binnen een kantoor waar samenwerking centraal staat? Kijk dan eens op onze website voor de mogelijkheden. Binnen VDB heb jij toegang tot een groot netwerk en deel jij je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied. Je werkt in multidisciplinaire teams met collega’s die elkaar inspireren en versterken. Verras ons met jouw keuze, want samen met je scriptiebegeleider streven we naar maximaal succes!

Nieuwsgierig geworden?

Wil jij weten wat onze organisatie voor jou kan betekenen? Kijk op onze website voor de mogelijkheden tijdens of na je studie. Hier vind je onze vacatures en meer informatie over onze organisatie. Indien je vragen of interesse hebt, kun je ook contact opnemen met onze Talent Acquisitie Specialist’ Lisa Schuts via lisaschuts@vdb-law.nl of +31(0)88 194 8073.

Omdat het om jouw ambitie gaat.

Loyens & Loeff

Als kantoor dat ontstaan is uit een fusie weten we dat één plus één soms meer dan twee is. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Bij Loyens & Loeff zoeken we niet alleen talentvolle professionals, maar bovenal gemotiveerde mensen met een duidelijke ambities. We zijn geen werkgever waar je je persoonlijkheid hoeft uit te schakelen zodra je ’s ochtends je computer aanzet. Zo divers als onze mensen zijn, zo delen ze hun gedrevenheid, ambitie en focus op het behalen van resultaten. In hun werk én daarbuiten.

Kennismaken met Loyens & Loeff

Loyens & Loeff is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. De intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt Loyens & Loeff uniek in de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Mogelijkheden voor studenten

Loyens & Loeff biedt derde- en vierdejaars studenten notarieel recht de mogelijkheid om een (inter)nationale stage te lopen. Tijdens een stage van twee maanden draai je vanaf het begin volledig mee in onze praktijk. Voor masterstudenten bieden wij de mogelijkheid middels een werkstudentschap van minimaal 3 maanden 2 dagen per week bij ons op kantoor te werken. Ook biedt Loyens & Loeff voor getalenteerde studenten een speciale studiebeurs. Een jaar lang naar het buitenland om te studeren betaald door Loyens & Loeff om vervolgens in dienst te treden. Daarnaast organiseren wij diverse kennismakingsactiviteiten zoals business courses, het top skills traject en inhousedagen.

Loyens & Loeff Academy voor starters

In kwaliteit moet je blijven investeren. Daarom bieden we je een breed opleidingsprogramma aan waarmee je jouw kennis en vaardigheden snel naar een hoger niveau kunt tillen. Onze opleidingen, workshops en trainingen variëren van vaktechnische en vaardighedentrainingen tot ontwikkeling op maat, individueel of in groepsverband. Maar alles begint met de L&L Introduction Academy.

De L&L Introduction Academy begint met een gezamenlijke introductieperiode van twee weken voor alle starters binnen Loyens & Loeff. Binnen het praktijkgerichte introductieprogramma maak je kennis met ons kantoor en uiteraard met alle andere starters. Na de Academy volgen de startende kandidaat-notarissen de beroepsopleiding van de KNB. Gedurende het gehele jaar kun je bij ons solliciteren voor de functie van kandidaat-notaris.

Contact

Wil je nader kennismaken of solliciteren? Bekijk dan onze website www.loyensloeffacademy.com. Heb je nog meer vragen neem dan contact op met Nicole Moshage via 010 224 6409 of Nicole.Moshage@loyensloeff.com.

NautaDutilh

Gefeliciteerd! Je hebt het grootste deel van je studie achter de rug en de stap van de collegebanken naar de praktijk komt steeds dichterbij. Waarschijnlijk heb je veel vragen: wat ga ik doen? Waar wil ik aan de slag? Wat vind ik belangrijk in een baan en wat zoek ik in een werkgever? Vragen die je waarschijnlijk niet direct kunt beantwoorden. Je moet dus op onderzoek uit.

Als je geïnteresseerd bent in de advocatuur, het notariaat of belastingadvies en je je carrière een vliegende start wilt geven, ben je bij NautaDutilh aan het goede adres. NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, Luxemburg en New York. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn we een van de grotere advocatenkantoren in de Benelux en draaien we mee in de wereldwijde juridische top. En omdat we onafhankelijk zijn, bepalen wij onze eigen koers. Bepaal jij ook je eigen koers en ben je eigenzinnig, innovatief en ambitieus? Dan maken wij graag kennis met je!

Masterclass

Elk voorjaar organiseren wij onze driedaagse Masterclass. Samen met 19 andere rechtenstudenten ga je, onder begeleiding van onze experts, de confrontatie aan met de rechtspraktijk. Zo krijg je niet alleen een goed beeld van onze werkzaamheden, maar ook van onze mensen. Al met al een hersenkrakend maar niet te missen evenement.

Stages

Daarnaast bieden wij studenten gedurende het hele jaar de mogelijkheid om een studentstage te komen lopen. Je werkt twee maanden aan uiteenlopende zaken op twee verschillende praktijkgroepen, schuift aan bij meetings en bent uiteraard welkom bij alle sociale evenementen. Deze studentstage kun je lopen in Amsterdam of Rotterdam en je kunt ook een stagemaand doorbrengen op ons kantoor in Londen of New York. Na de studentstage is het mogelijk om aan NautaDutilh verbonden te blijven als scriptiestudent of als werkstudent.

Advocaat-stage

Word je bij ons aangenomen als advocaat-stagiair(e), dan start je in het NDinstitute. Het NDinstitute is ons interne opleidingsprogramma waarbij je samen met jouw collega advocaat-stagiair(e)s gedurende vier maanden een eigen praktijk opbouwt die uit contracten- en arbeidsrechtelijke (proces)zaken bestaat. Reken er dus maar op dat je in je eerste maand een toga aan zult trekken! Ook gedurende jouw verdere carrière bij NautaDutilh vinden wij het belangrijk dat jij alle mogelijkheden krijgt om je te ontwikkelen tot een excellente advocaat, kandidaat-notaris of belasting-adviseur. Vanaf je tweede jaar bij NautaDutilh start je daarom in het Talent Ontwikkel Programma (TOP). Aandacht voor jouw individuele kwaliteiten en voorkeuren staat centraal zodat jij je ontwikkeling zelf inhoud en vorm kunt geven.

Contact

Heb je vragen over onze Masterclass, stages of sollicitatieprocedure? Wij, recruiters bij NautaDutilh, horen graag van je of kijk op www.werkenbijnautadutilh.nl. Hier kun je ook direct solliciteren.

Pim van Mierlo
Head of Recruitment
020 – 71 71 224 / 06 – 20 21 04 75
pim.vanmierlo@nautadutilh.com

Fleur Jonkman
Recruiter
020 – 71 71 950 / 06 – 53 49 79 43
fleur.jonkman@nautadutilh.com

Ward Elfrink
Recruiter
020 – 71 71 512 / 06 – 46 92 91 51
ward.elfrink@nautadutilh.com

Lexence

Het echte werk

Wanneer je aan het begin van je carrière staat, wil je graag weten welk kantoor het beste bij je ambitie- en ontwikkelingsniveau past. Ieder kantoor is anders, ook Lexence. Onze advocaten en notarissen zijn specialisten, scherpe denkers die concrete adviezen geven. Bij Lexence geen dikke dossiers, maar strakke deals. Geen chique namen op de gevel, maar partners die met beide benen op de grond te staan. Wij zoeken ondernemende juristen die klaar zijn, voor het echte werk. Ben jij er klaar voor?

Gespecialiseerd; vastgoed- en ondernemingsrecht

Lexence is een advocaten- en notarissenkantoor en biedt hoogwaardige oplossingsgerichte juridische ondersteuning, op de terreinen vastgoed- en ondernemingsrecht. Binnen deze twee specialisaties vallen onder meer transacties, notariaat, arbeidsrecht, procesrecht, projectontwikkeling, bouwrecht, huurrecht en omgevingsrecht. De ruim 145 professionals van Lexence werken in bevlogen teams geleid door betrokken partners. Dit kenmerkt Lexence. Lexence is een onafhankelijk kantoor dat waar zinvol andere adviseurs inschakelt in het binnen- en buitenland. Lexence kan daarvoor onder meer gebruik maken van haar Meritas-netwerk, een hoogwaardig wereldwijd juridisch netwerk van onafhankelijke kantoren.

Verantwoordelijkheid en vrije tijd

Direct eigen verantwoordelijkheden door startende juristen; dat vindt Lexence belangrijk. Dit betekent meewerken aan projecten zoals binnenstedelijke her-inrichtingsobjecten of het oplossen van ingewikkelde disputen tussen verhuurders en huurders. De work-life balance nemen we heel serieus. We werken hard en leveren kwaliteit, maar vrije tijd is vrije tijd. Het echte werk gaat daarom voor ons niet alleen om werken, we vinden het ook belangrijk dat onze juristen buiten kantoor het beste uit zichzelf halen en stimuleren dat dan ook volop.

Carrière

Bij Lexence zijn de carrièrepaden helder. Je kunt partner worden wanneer je de ambitie hebt en beschikt over de noodzakelijke kennis en ervaring én hebt bewezen daarnaast ook een goed ondernemer te zijn. De partners en medewerkers van Lexence begeleiden je en voorzien je van hun ervaring, naast de diverse opleidingen die je door de jaren heen zult gaan volgen.

Zo kent Lexence een eigen opleidingsprogramma dat gericht is op vaardigheden: de Lexence Kennisladder.

Studentstage

Het volgen van een studentstage is bij uitstek een mogelijkheid om te onderzoeken of jij en de advocatuur of het notariaat een goede match vormen. Gedurende twee maanden word je betrokken bij de dagelijkse gang van zaken bij Lexence, in juridisch en sociaal opzicht. Hierbij kun je onder andere denken aan het bijwonen van zittingen en getuigenverhoren, het schrijven van notities en adviezen en aanwezigheid bij de jurisprudentielunches.  Maar ook de kantoorborrels en diverse sociale activiteiten.

Orienteren

Kijk voor meer informatie over Lexence op www.werkenbijlexence.com of bel met Julie van Gremberghen, Recruiter, tel: 0205736711

Sollicitatie

Indien bovenstaand verhaal je aanspreekt, solliciteer dan nu op www.werkenbijlexence.com. We ontvangen graag je sollicitatiebrief, voorzien van een curriculum Vitae, cijferlijst en eventuele stagebeoordeling.

Baker Mckenzie

Start your career
Ben jij klaar voor het echte werk? Wij maken graag kennis met je. Op werkenbijbaker.nl kun je een kijkje nemen in onze wereld. En met ons in contact komen. Wanneer zien we je?

Wanneer je kiest voor een carrière aan de Zuidas, weet je waar je voor kiest. Je gaat jezelf razendsnel ontwikkelen en je grenzen verleggen. Je wilt die extra mile gaan. De voldoening voelen als je alles hebt gegeven. De ontlading wanneer je het succes viert met je collega’s. Hierin verschillen wij niet van al die anderen.

Wat ons anders maakt? Wij zijn harde werkers, maar ook een hechte groep collega’s. Je kunt jezelf zijn, wij vinden het bijzonder dat we allemaal verschillen want dat maakt dat we elkaar aanvullen. Wij delen dezelfde interesses en passie voor het vak. Vanaf je eerste dag hoor je er direct bij. Je krijgt verantwoordelijkheid en kunt laten zien wat je in huis hebt. Wij zijn Baker McKenzie en wij zoeken talent dat zich hierin herkent. Talent dat zichzelf is en onderdeel van Baker McKenzie wil worden.

Als advocaat, kandidaat-notaris of fiscalist start je bij ons in één van de gespecialiseerde praktijkgroepen. Je werkt direct aan grote, vaak internationale dossiers. En je hebt veel contact met cliënten, zodat je snel ervaring opbouwt.

Wil je sfeer komen proeven? Onze deuren staan open, je bent welkom tijdens een stage of met je studievereniging. Ook organiseren wij regelmatig onze ‘Baker Koffie’ waarin je op informele wijze kennismaakt met ons kantoor en je toekomstige collega’s.

Nieuwsgierig? Kijk op www.werkenbijbaker.nl.

AKD

AKD is een van de grootste onafhankelijke kantoren van de Benelux. We bestaan uit een hecht team van bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Stuk voor stuk aanpakkers en teamspelers. Met een no-nonsense mentaliteit en passie voor hun vak. Jij werkt graag in teamverband, met collega’s en cliënten. Bij een kantoor met korte lijnen, heldere taal en een efficiënte aanpak. Zo doen wij dat bij AKD.

Onze praktijk

We hebben kantoren in Amsterdam, Breda, Brussel, Eindhoven, Luxemburg en Rotterdam. Er zijn 272 advocaten, notarissen en belastingadviseurs werkzaam in de volgende praktijkgroepen:

 • Arbeid & Pensioenen
 • Bedrijfsfraude & Strafrecht
 • Belastingadvies
 • Bouw en Vastgoed
 • Europees en Mededingingsrecht
 • Finance & Structuring
 • IP & Technology
 • Litigation & Insolvency
 • M&A/ Contracting
 • Notariaat
 • Overheid en Onderneming
 • Transport & Energy

Gedreven door ontwikkeling

De ontwikkeling van onze mensen vinden we enorm belangrijk. Natuurlijk kom je niet zomaar bij AKD binnen: we verwachten uitstekende studieresultaten, zelfstandigheid, ondernemerschap en een flinke dosis eigenheid. Maar als je eenmaal bij ons werkt, dan krijg je alle ruimte om je verder te specialiseren en je talenten te ontwikkelen. We bieden je hoogwaardige opleidingen via ons opleidingshuis AKDMY, plus de nodige persoonlijke begeleiding.

AKDMY

AKD biedt jou de kans je talent te ontwikkelen en een ijzersterk portfolio op te bouwen. Dat kan tot aan je afstuderen via ons opleidingshuis AKDMY. Wil je ook toetreden tot een exclusief gezelschap van studenten met een streepje voor? Meld je aan voor AKDMY Matching Day. Dan kijken we of wij bij jou passen en jij bij ons. Voor meer informatie verwijzen wij door naar: www.akdmy.nl

Meer weten?

Als starter kies je bewust voor een topkantoor. Jouw frisse blik geeft de cliënt vaak een andere kijk op de zaak en je vecht graag voor jouw ideeën. Je hebt een uitgesproken mening, ook als het spannend wordt. Je houdt van aanpakken, no-nonsense en een steile leercurve. Sta je op scherp? Bel met Maud of Thaira op 088 253 53 86 of mail naar recruitment@akd.nl. Op www.werkenbijakd.nl vind je onze kennismakingsactiviteiten, een overzicht van de vacatures voor studenten en starters, en meer.

Dentons Boekel

Bouw jij mee aan het advocatenkantoor van morgen?

Dentons Boekel is op 1 april 2017 ontstaan door het samengaan van BOEKEL met Dentons, het grootste advocatenkantoor ter wereld.  De vorming van Dentons Boekel biedt een aantrekkelijk nieuw perspectief voor de cliënten van het kantoor en voor diens advocaten, fiscalisten en (kandidaat-)notarissen.

Nationale en internationale cliënten profiteren van de wereldwijde aanwezigheid van het kantoor. Dentons Boekel combineert een persoonlijke aanpak met een pragmatische mentaliteit en helpt cliënten bij complexe issues in een snel veranderende wereld. Met een innovatieve benadering biedt Dentons Boekel realistische, hoogwaardige maatwerkoplossingen. Kwaliteit is vanzelfsprekend: Dentons Boekel opereert in de top van de markt.

Voor de advocaten, fiscalisten en (kandidaat-)notarissen van het Amsterdamse kantoor betekent de fusie een boost voor de internationale praktijk. Het is een unieke propositie om deel uit te maken van een ambitieus kantoor in ontwikkeling, en expertise te delen met ruim 8800 specialisten in meer dan 70 landen. Gezamenlijk wordt gewerkt aan het advocatenkantoor van morgen.

Werken bij Dentons Boekel

Wij bieden jaarlijks aan pas afgestudeerde juristen een plaats aan als advocaat-stagiaire, fiscalist of kandidaat-notaris. Onze arbeidsvoorwaarden sluiten aan bij onze visie en missie: topkwaliteit bieden aan onze cliënten. Onze beloningsstructuur is er dan ook op gericht om enthousiaste en gemotiveerde talenten aan te trekken en te behouden. Wij geloven niet in een stageperiode als ‘proefperiode’. Wij zijn gericht op de lange termijn en ons uitgangspunt is dat er voor ons talent altijd plek is om door te groeien.

Student-stage

Wil je een student-stage lopen en je oriënteren op een van de vele rechtsgebieden? Solliciteer dan bij ons voor een stage. De student-stage duurt bij ons twee maanden. Wij zorgen voor goede begeleiding. Je gaat mee naar zittingen, besprekingen, lezingen en jurisprudentie lunches. Daarnaast werk je mee in de praktijk en doe je juridische ervaring op. Naast de gebruikelijke student-stage bieden wij getalenteerde studenten in hun master de mogelijkheid om voor minimaal 2 dagen per week bij ons te komen werken voor een periode van een aantal maanden.

Solliciteren

Bij de selectie kijken we niet alleen naar studieresultaten, maar we letten ook op je personality en commerciële attitude.  We zoeken ambitieuze, creatieve, enthousiaste advocaten, fiscalisten en notarissen die vanaf dag 1 ondernemerszin tonen. En vooral: mensen die zichzelf zijn. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Dentons Boekel en wil je hier graag meer over weten, neem dan contact op met recruitment (020-7953032) of kijk op http://dentons.boekel.com/en/careers 

Netwerk Notarissen

“De grootste community van notarieel Nederland”

Netwerk Notarissen is de grootste community van notarieel Nederland: 600 (kandidaat-)notarissen op verschillende typen notariskantoren en met een diversiteit aan specialismen. Als student of startende professional heb je bij Netwerk Notarissen dus genoeg te kiezen.

Netwerk Notarissen naast je studie

Als je tijdens je studie op zoek bent naar net iets meer, dan vind je dat bij Netwerk Notarissen. Zo kun je stage lopen bij een Netwerkkantoor of je scriptie schrijven bij de koepelorganisatie van Netwerk Notarissen. Ook kun je meedoen aan de Talent Academie. De Academie bestaat uit 4 bijeenkomsten in Utrecht, waarin theorie en praktijk met elkaar worden gecombineerd. Onze specialisten geven daar een inkijk in de praktijk en handvatten voor als je straks zelf in de praktijk aan de slag gaat.

Een goede start

De community is betrokken bij jouw ontwikkeling als startende professional. Als starter op een Netwerkkantoor ben je daarom nooit alleen. Zo volg je de Junior Academie samen met de andere starters op Netwerkkantoren. En door het online delen van kennis via een digitaal platform heb je een extra houvast in je eerste eigen zaken. En als je er niet uitkomt, dan is er altijd iemand die je kan helpen.

Wil je meedoen in onze community als student of startende professional? We helpen je graag op weg. Je kunt ons bereiken via talent@netwerknotarissen.nl of kijk op www.netwerknotarissen.nl/talent.

Schaap Advocaten Notarissen

Resultaatgericht, ondernemend, efficiënt en door en door Rotterdams. Al meer dan 110 jaar zet Schaap Advocaten Notarissen zich in voor een grote kring van gerenommeerde nationale en internationale ondernemingen. Dankzij onze diepgaande specialisatie in Ondernemings- en Vastgoedrecht kunnen we daarbij van grote toegevoegde waarde zijn.

Slagvaardig

We zijn een middelgroot kantoor met zo’n veertig advocaten en (kandidaat-)notarissen. Door onze omvang bieden we juridische topkwaliteit met een grote persoonlijke betrokkenheid en flexibiliteit.

Onafhankelijk

Schaap is volledig onafhankelijk, en die onafhankelijkheid koesteren we. We zijn aangesloten bij het PLG International Lawyersnetwerk en First Law International, die ons toegang geven tot uitstekende wereldwijde lokale knowhow. Maar ook in internationale zaken zijn we volledig vrij in onze keuze van partners. Met andere woorden: kwaliteit en/of specifieke ervaring gaan altijd boven netwerkrelaties. Want ook bij grensoverschrijdende zaken draait het om goede en efficiënte oplossingen.

Carrière

Lees ‘De aa’s van Schaap’ en ‘Over Schaap’ op onze website, dan weet je waar we voor staan. Van sollicitanten vragen we nogal wat. Maar als je ‘erin komt’, staat er veel tegenover. Zonder meer goede arbeidsvoorwaarden, alle ruimte om je te ontwikkelen, werkelijk gelijke kansen voor iedereen, werk dat voldoening geeft en een prima balans tussen werk en privé. Plus een jonge, dynamische ploeg collega’s.

We zijn altijd op zoek naar mensen die willen werken aan ons en hun eigen succes. Dus ook als er geen vacatures is, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Derdejaars bachelorstudenten en studenten die een master volgen kunnen in aanmerking komen voor een studentstage. De stage duurt in beginsel twee maanden en je wordt begeleid door een ervaren advocaat of (kandidaat-)notaris.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.schaap.eu

Schaap Advocaten Notarissen

Parklaan 17 Postbus 23052 3001 KB Rotterdam

T 010 277 03 00

Meijburg Legal

Ben jij een kandidaat notaris die het detail ziet zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen? Kun je vraagstukken aan elkaar verbinden en overzicht bieden? Zoek je bij onverwachte situaties een creatief, maar betrouwbaar advies? Haal je het beste in jezelf naar boven om je cliënt deskundige service te bieden? Kortom: heb je liefde voor het vak?

Dan zijn wij op zoek naar jou.

De geïntegreerde werkwijze van de notariële praktijk van Meijburg Legal met de fiscale adviespraktijk van Meijburg & Co biedt een uitdagende werkomgeving met vele dimensies. Bij Meijburg Legal geloven we dat er voor elk vraagstuk een oplossing is. Met de kennis en ervaring die wij in het huis hebben, zorgen wij ervoor dat die oplossing gevonden wordt. Op die manier kunnen onze cliënten zich richten op waar zij goed in zijn.

Aandacht voor jouw individuele ontwikkelingstraject
Natuurlijk verwachten we niet dat je als starter direct ieder vraagstuk zelfstandig kunt behandelen. Daarom word je als beginnend kandidaat notaris begeleid door doorgewinterde professionals. We investeren in je individuele ontwikkelingstraject en daarmee in je toekomst. We bieden onder meer de Beroepsopleiding Notariaat, diverse persoonlijke vaardigheids- en commerciële trainingen en het voor Meijburg Legal kenmerkende hoogstaande vak overleg.

 Diversiteit en vakbekwaamheid
Bij Meijburg Legal werken veel verschillende mensen. Deze diversiteit geeft onze organisatie een duidelijke eigen identiteit. Al onze mensen staan voor notariële vakbekwaamheid. Daarbij ondersteunen we elkaar door het delen van kennis, ervaring en expertise.

Kennishonger en plezier
Door onze gedrevenheid en het plezier in ons vak voelen we ons betrokken bij onze cliënten en bij onze eigen organisatie. Meijburg is een zelfstandige ‘memberfirm’ van het wereldwijde KPMG-netwerk. We zoeken mensen met honger naar kennis en plezier in notarieel werk.

Informatie en contact
Wil jij meer weten over Meijburg Legal? Kijk dan op onze website www.werkenbijmeijburg.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met onze recruiter Bente Bruins via (0)88 909 1202 of bruins.bente@kpmg.com.