Kantoorprofielen

Gebruik de tabbladen om alle kantoorprofielen te openen.

Wie zijn wij?
Bij HVG Law werken zo’n 150 advocaten en kandidaat-notarissen. Door onze strategische alliantie met EY Tax maken we deel uit van het wereldwijde EY Law netwerk van meer dan 2100 juridische professionals. Dat vraagt om de juiste project en management skills, want veel projecten pakken we multidisciplinair op. Enerzijds ervaren collega’s dagelijks de professionele voordelen van een groot kantoor, anderzijds is de omvang van onze vestigingen relatief compact. Mede daardoor vind je bij ons een prikkelende werkomgeving: een grote vrijheid van werken met de backing van een (wereldwijd) netwerk van professionals, een up-to-date online informatienetwerk, grote, internationale, mid-market cliënten, start-ups en inspirerende, gedreven collega’s.

Carrièregroei en opleidingen
We investeren veel in onze mensen, in de overtuiging dat onze mensen daardoor groeien en daarmee op het hoogste niveau kunnen adviseren. Naast de verplichte beroepsopleiding krijgt jouw opleidingstraject mede vorm via ons eigen opleidingscentrum, de HVG Law School. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor vier maanden of langer op onze Dutch desk in New York, San Francisco of Chicago te werken als onderdeel van ons rotator-programma. Kortom, we bieden je de ideale ingrediënten voor een inspirerende werkomgeving waar jij op het hoogste niveau kunt werken.

Kennismaken en solliciteren bij HVG Law
HVG Law beter leren kennen? Dat kan! Je kunt een student-stage lopen op één van onze kantoren (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Eindhoven), deelnemen aan een Inhousedag of onze jaarlijkse Masterclass. Ga vooral naar onze website voor een overzicht van alle activiteiten en om te solliciteren voor bijvoorbeeld een stageplek.

www.werkenbijhvglaw.nl

Actief in branche:
Advocatuur en Notariaat

Aantal medewerkers:
150 Advocaten en Notarissen

Vestigingen:
4 in Nederland, 3 in de V.S.

Mogelijkheden voor studenten:
Masterclass, student-stages, werkstudentschappen, inhousedagen. Kijk op www.werkenbijhvglaw.nl voor alle mogelijkheden.

Vragen?
Neem contact op met onze recruiter Eva van der Laan via eva.van.der.laan@hvglaw.nl of 06-5246568

DLA Piper is één van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd
Met 9000 collega’s in 40 landen verspreid over de wereld, heeft DLA Piper van nature een internationale kijk op juridische vraagstukken. Hier leer je te adviseren vanuit een brede scope. De kantoren zijn sterk aan elkaar gelinkt, waardoor je eenvoudig kan beschikken over alle kennis en ervaring die aanwezig is bij onze kantoren. Met persoonlijke begeleiding van top-advocaten en trainingen ontwikkel jij je op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Binnen DLA Piper heerst een cultuur van ambitie, ondernemerschap en verantwoordelijkheid. Die waarden zitten in de genen van de organisatie en zijn ook bepalend voor onze snelle groei. Dat geeft jou de gelegenheid om je eigen stempel te drukken en mee te bouwen aan de cultuur van ons kantoor.

Praktijkgroepen
DLA Piper is een ‘full-service’ kantoor dat is georganiseerd in 7 praktijkgroepen: Corporate (inclusief notariaat), Finance Projects & Restructuring, Employment, Intellectual Property & Technology, Restructuring, Litigation & Regulatory, Tax en Real Estate (inclusief notariaat). Full-service betekent dat we cliënten op alle facetten kunnen ondersteunen. Voor welke specialisatie je uiteindelijk ook kiest, je zult een belangrijke bijdrage leveren, ook in grensoverschrijdende zaken.

Verantwoord ondernemen
Wij geloven in verantwoord ondernemen en zijn met 227.508 uur wereldwijd aan pro bono-werkzaamheden in 2021, een van de grootste pro bono-leveranciers ter wereld. Dat is iets waar wij trots op zijn. DLA Piper Amsterdam steunt diverse organisaties zoals Unicef, Defence for Children en Amsterdam Impact Hub. Je krijgt bij ons de gelegenheid om zelf initiatieven aan te dragen en te ontwikkelen.

Studenten
Stage
Studeer je rechten en wil je graag praktijkervaring opdoen? Kom dan stage lopen op een van onze praktijkgroepen! Gedurende twee maanden zal je onderzoek verrichten, notities voorbereiden en concepten, contracten en processtukken opstellen. Je krijgt persoonlijke begeleiding van een (senior) advocaat waarmee je een kamer deelt.

Talent Class
Wij organiseren jaarlijks twee Talent Classes. Hier zal je kennismaken met ons kantoor in Amsterdam en ons kantoor op een buitenlandse bestemming. Zo zijn wij afgelopen jaren o.a. naar Dubai en Toronto geweest. Je kan tijdens deze dagen een combinatie van formele en informele activiteiten verwachten. De Talent Class wordt in het voorjaar en het najaar georganiseerd. Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer de aanmeldingen open gaan voor de Talent Class? Stuur dan een e-mail naar maaike.vos@dlapiper.com.

Afgestudeerden
Ben je (bijna) afgestudeerd en ben je klaar om aan de slag te gaan? Solliciteer dan op de functie Junior Associate. Elke maand hebben wij een groep nieuwe starters. Bezoek onze website http://www.bigopportunities.nl/allevacatures om je aan te melden of een kennismaking in te plannen. Voor goede mensen maken wij het hele jaar plek! 

MEET US
Heb jij interesse in een kennismaking met ons kantoor of wil je solliciteren voor een openstaande vacature? Bezoek onze website http://www.bigopportunities.nl/allevacatures. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Maaike Vos via maaike.vos@dlapiper.com of +31611498791.

Studeer jij Nederlands recht, notarieel recht, fiscaal recht en/of fiscale economie? Wil jij met mensen werken die ambitieus, gedreven en gefocust zijn; zowel op werk als daarbuiten? En ben jij op zoek naar een baan waar je volledig jezelf kan zijn? Maak dan nu kennis met Loyens & Loeff!

Bij Loyens & Loeff hoef je je persoonlijkheid niet uit te schakelen zodra je ’s ochtends je computer aanzet. Wij zijn niet op zoek naar zomaar studenten en starters. Wij willen jou en jouw talent, precies zoals je bent. It’s all about personality!

Kennismaken met Loyens & Loeff
Loyens & Loeff is altijd op zoek naar nieuw talent in het Nederlands recht, notarieel recht, fiscaal recht en/of de fiscale economie. Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden aan om met ons kennis te maken: van stages, werkstudentschappen, business courses en andere evenementen voor studenten, tot een heuse Introduction Academy voor starters.

Over Loyens & Loeff
Loyens & Loeff is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. De intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt ons uniek. We adviseren naar het Benelux en Zwitsers recht en zijn vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Contact
Wil je nader kennismaken of solliciteren? Neem dan een kijkje op loyensloeffcareers.com of neem contact op met één van onze recruiters:

Livia ’t Hoen (civiel): livia.t.hoen@loyensloeff.com, +31 10 224 62 56

Noa Moerel (civiel): noa.moerel@loyensloeff.com, +31 10 224 62 70

Coosje Jeekel (fiscaal): coosje.jekel@loyensloeff.com, +31 20 578 51 17

Elisabeth Visser (fiscaal): elisabeth.visser@loyensloeff.com, +31 20 578 53 21

Wie zijn wij
VDB Advocaten Notarissen biedt een breed dienstenpakket aan ondernemers, waaronder talrijke familiebedrijven. Binnen onze organisatie zijn verschillende secties actief waarbinnen je werkzaam kunt zijn, zoals vastgoed, ondernemingsrecht en personen- en familierecht. VDB onderhoudt een strategische alliantie met HLB Witlox Van den Boomen. Hierdoor hebben wij toegang tot specialisten op het gebied van accountancy, belastingadvies, corporate finance, IT-advies en HR-advies. Omwille van beroepsregels gescheiden organisaties, maar wel met één denkwijze.

Wat is jouw ambitie?
Bij ons kun je jouw talent ontwikkelen. Met de VDB Academy bieden wij een uitgebreid pakket aan studiefaciliteiten op vaktechnisch gebied en middels vaardigheidstrainingen wordt je persoonlijke ontwikkeling verder gestimuleerd. Goede arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend, maar wat wij echt belangrijk vinden en naar streven is een goede balans tussen werk en privé. Jouw ambitie staat centraal. Mogelijk ligt je ambitie in de sport en wil je dat met je werk combineren. Je ambitie kan ook op werkgebied zijn. Wij bieden je de ruimte om jouw ambitie na te streven.

Aan de slag na je studie
Ben jij op zoek naar een meeloopstage binnen een kantoor waar samenwerking centraal staat? Kijk dan eens op onze website voor de mogelijkheden. Binnen VDB heb jij toegang tot een groot netwerk en deel jij je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied. Je werkt in multidisciplinaire teams met collega’s die elkaar inspireren en versterken. Verras ons met jouw keuze, want samen met je persoonlijke mentor streven we naar maximaal succes!

VDB Advocaten Notarissen
“Wij kijken met andere ogen naar de wereld en herkennen kansen. Kansen die we samen met ondernemers invulling geven door te vernieuwen, te veranderen of de weg vrij te maken voor volgende generaties. Cruciaal binnen onze visie en onderscheidend in onze benadering van cliënten.”

Wist je dat?

  • We ruim 70 jaar bestaan
  • We een unieke WOW (Way of Working) hebben
  • 38% man en 62% vrouw is
  • Advocatuur ruim 25 medewerkers telt
  • Notariaat ruim 35 medewerkers telt

Contact
Wil je weten wat onze organisatie voor jou kan betekenen? Stuur een e-mail naar recruitment@vdb-law.nl.

Onze aanpak
Resultaatgericht, ondernemend, efficiënt en door en door Rotterdams. Al meer dan 120 jaar zet Schaap Advocaten Notarissen zich in voor een grote kring van gerenommeerde nationale en internationale ondernemingen. Dankzij onze diepgaande specialisatie in Ondernemings- en Vastgoedrecht kunnen we daarbij van grote toegevoegde waarde zijn.

Slagvaardig
We zijn een middelgroot kantoor met zo’n veertig advocaten en (kandidaat-)notarissen. Door onze omvang bieden we juridische topkwaliteit met een grote persoonlijke betrokkenheid en flexibiliteit.

Onafhankelijk
Schaap is volledig onafhankelijk, en die onafhankelijkheid koesteren we. We zijn aangesloten bij het PLG International Lawyersnetwerk en First Law International, die ons toegang geven tot uitstekende wereldwijde lokale knowhow. Maar ook in internationale zaken zijn we volledig vrij in onze keuze van partners. Met andere woorden: kwaliteit en/of specifieke ervaring gaan altijd boven netwerkrelaties. Want ook bij grensoverschrijdende zaken draait het om goede en efficiënte oplossingen.

Carrière
Lees ‘De aa’s van Schaap’ en ‘Over Schaap’ op onze website, dan weet je waar we voor staan. Van sollicitanten vragen we nogal wat. Maar als je ‘erin komt’, staat er veel tegenover. Zonder meer goede arbeidsvoorwaarden, alle ruimte om je te ontwikkelen, werkelijk gelijke kansen voor iedereen, werk dat voldoening geeft en een prima balans tussen werk en privé. Plus een jonge, dynamische ploeg collega’s.

We zijn altijd op zoek naar mensen die willen werken aan ons en hun eigen succes. Dus ook als er geen vacatures is, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Derdejaars bachelorstudenten en studenten die een master volgen kunnen in aanmerking komen voor een studentstage. De stage duurt in beginsel twee maanden en je wordt begeleid door een ervaren advocaat of (kandidaat-)notaris.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.schaap.eu

Schaap Advocaten Notarissen
Parklaan 17 Postbus 23052 3001 KB Rotterdam

T  010 277 03 00

Maak kennis met Dirkzwager, waar juridische en fiscale specialisten geïntegreerde dienstverlening leveren.
Met kantoren in Arnhem en Nijmegen en ruim 380 medewerkers heeft Dirkzwager op bijna ieder terrein specialistische kennis in huis. We staan op de 12e plek van grootste advocatenkantoren 2022 en we behoren tot de top 30 van ‘Most Attractive Employers (law) 2021′.

We werken geïntegreerd met elkaar samen aan hetzelfde doel: de best mogelijke oplossingen voor onze cliënten. Dirkzwager zet sterk in op kennisdelen met jaarlijks meer dan 100 inhoudelijke workshops en lezingen en de publicatie van jaarlijks ruim 1.000 inhoudelijke artikelen, podcast en video’s op het innovatieve kennisplatform Dirkzwager.nl. We zijn er trots op dat we mogen samenwerken met een grote diversiteit aan cliënten: (internationale) ondernemingen, financiële instellingen, verzekeraars, (semi-)overheidsinstellingen en zorginstellingen.

Dirkzwager is de grootste fiscale en juridische dienstverlener buiten de Randstad.

Onze notariële praktijk bestaat uit zo’n 27 (kandidaat-)notarissen en is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

  • Familierecht
  • Ondernemingsrecht
  • Overheid en Vastgoed (o.a. particulier vastgoed, commercieel vastgoed en energierecht

Gedreven, innovatief en toekomstgericht dat is wat bij ons hoort.

Onze toekomst begint bij jou.
Bij Dirkzwager, een kantoor met een geschiedenis van ruim 135 jaar, zijn iedere dag meerdere generaties aan het werk. Veel Dirkzwagers voelen de vrijheid om andere onderwerpen ter sprake te brengen, onderwerpen die hen na aan het hart liggen zoals duurzaamheid, diversiteit maar ook inspraak in wat er met kantoor gebeurt. Onze blik richt zicht op de toekomst. Niet alleen als partner voor onze cliënten, maar ook als werkgever. Uiteraard motiveren we je om het beste uit jezelf te halen, stimuleren we persoonlijke ontwikkeling en geven we maximale ruimte om te groeien. Maar wij snappen ook dat als je iedere dag het beste van jezelf wilt geven een goede balans tussen werk en privé van groot belang is.

Dirkzwager maakt graag kennis met jou.
Wil jij onze praktijk ervaren? Wil jij jezelf ontwikkelen? Streef jij naar het hoogst haalbare? Heb jij een gezonde dosis humor en nuchterheid? Maak dan kennis met ons door een stage te lopen, een kantoorbezoek bij te wonen of deel te nemen aan onze jaarlijkse masterclass. Kijk op werkenbijdirkzwager.nl voor meer informatie over ons.

Vragen? Neem contact op! 

Anouk van Rooij, recruiter
recruitment@dirkzwager.nl
026 – 353 84 68
06 – 22 03 98 58