Kantoorprofielen

CMS
Kantoorprofiel
Dirkzwager legal & tax
Kantoorprofiel
DLA Piper
Kantoorprofiel
MAES notarissen
Kantoorprofiel
Meijburg Legal
Kantoorprofiel
Schaap advocaten notarissen
Kantoorprofiel
VDB Advocaten Notarissen
Kantoorprofiel

CMS

Over CMS
CMS is één van de grootste advocatenkantoren ter wereld met meer dan 70 kantoren in ruim 40 landen. In Nederland werken circa 150 bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Ons kantoor mag groot zijn, maar grootspraak is ons vreemd. Wij zijn altijd nuchter gebleven want we weten wat ons te doen staat: onze cliënten helpen, met veelal complexe vraagstukken. Wij helpen hen bij het realiseren van hun ambities en dat doen we ook voor jou.

Toren, hoog. Ivoor, nee
Je vindt ons in een van de torens aan de Zuidas, maar een ivoren toren kun je dat niet noemen. Ondanks dat we een groot, internationaal kantoor zijn en mooie cliënten bedienen, blijven we een informeel kantoor zonder pretentie. Wij zijn nuchter, professioneel, toegankelijk, samenwerkingsgericht en gedreven door passie voor ons vak.

Changing the face of law
In een wereld waar alles continu in ontwikkeling is, kijken wij naar de toekomst. Dit is onderdeel van ons DNA. Wij anticiperen op mogelijke uitdagingen, versnellen waar nodig en ontwikkelen innovatieve en duurzame oplossingen voor onze cliënten. Zo hebben wij voor de verschillende juridische behoeften van onze cliënten Legal Tech Tools gecreëerd. Daarnaast zetten we onze kennis en expertise ook in op maatschappelijk vlak voor onder andere Pro Bono Connect.

Ga jij samen met ons de toekomst aan?
Tijdens een student-stage bij CMS krijg je een goed beeld van onze dagelijkse praktijk, onze mensen en ons kantoor. In korte tijd leer je de dagelijkse praktijk van onze juristen kennen. Je wordt onderdeel van een sectie en we betrekken je bij zoveel mogelijk zaken. Een stage duurt over het algemeen acht weken, waarbij je fulltime werkzaam bent. Een afwijkende inzet is ook bespreekbaar. Voor een achtweekse stage krijg je een vergoeding van 1500 euro. Ook komt CMS tegemoet in de huisvestingskosten voor studenten die van ver moeten komen.

Studeer je Nederlands, Notarieel of Fiscaal recht en wil je kennismaken met CMS? Mail ons dan een korte motivatie met de gewenste periode en de rechtsgebieden van jouw voorkeur, samen met je cv en cijferlijst. Je kunt je sollicitatie sturen naar onze afdeling Recruitment via recruitment@cms-dsb.com.

Bekijk al onze openstaande vacatures via de QR-code!

Dirkzwager legal & tax

Dirkzwager is een topspeler.
Gemotiveerde juridische en fiscale specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen. Op deze manier geven wij juridische en fiscale dienstverlening een nieuwe dimensie.

Dirkzwager legal & tax, de grootste juridische en fiscale dienstverlener buiten de Randstad.

Onze kantoren in Arnhem en Nijmegen tellen 140 juristen en fiscalisten die in een inspirerende omgeving samenwerken. Wij werken aan mooie zaken met mooie cliënten, dit zijn voornamelijk ondernemers, ondernemingen, verzekeraars (semi-)overheden en zorginstellingen. In het notariaat doen wij dit binnen volgende praktijkgroepen:

  • Familierecht
  • Ondernemingsrecht
  • Overheid en Vastgoed

Gedreven, innovatief en toekomstgericht dat is wat bij ons hoort.

Dirkzwager stelt jouw ontwikkeling centraal.
Dirkzwager investeert in jou. Wij zorgen ervoor dat jij jezelf ontwikkelt tot een excellente (kandidaat)-notaris. Bij ons ga je leren, maar vooral ook doen. Vanaf het begin bouw jij aan jouw specialisme door een actieve rol te spelen, publicaties te schijven, workshops te geven en zichtbaar te zijn. Dit alles met een focus op de hoogste kwaliteit van dienstverlening.

Dirkzwager maakt graag kennis met jou.
Wil jij onze praktijk ervaren? Wil jij jezelf ontwikkelen? Streef jij naar het hoogst haalbare? Heb jij een gezonde dosis humor en nuchterheid? Maak dan kennis met ons door een stage te lopen, een kantoorbezoek bij te wonen of deel te nemen aan onze jaarlijkse masterclass. Kijk op werkenbijdirkzwager.nl voor meer informatie over ons.

Vragen? Neem contact op!

Anouk van Rooij, recruiter

recruitment@dirkzwager.nl

026 – 353 84 68
06 – 22 03 98 58

DLA Piper

DLA Piper is één van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd
Met 9000 collega’s in 40 landen verspreid over de wereld, heeft DLA Piper van nature een internationale kijk op juridische vraagstukken en hier leer je te adviseren vanuit een brede scope. De kantoren zijn sterk aan elkaar gelinkt, waardoor je eenvoudig kan beschikken over alle kennis en ervaring die aanwezig is bij onze kantoren. Met persoonlijke begeleiding van top-advocaten en trainingen ontwikkel jij je op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Binnen DLA Piper heerst een cultuur van ambitie, ondernemerschap en verantwoordelijkheid. Die waarden zitten in de genen van de organisatie en zijn ook bepalend voor onze snelle groei. Dat geeft jou de gelegenheid om je eigen stempel te drukken en mee te bouwen aan de cultuur van ons kantoor.

Praktijkgroepen
DLA Piper is een ‘full-service’ kantoor dat is georganiseerd in 7 praktijkgroepen: Corporate (inclusief notariaat), Finance Projects & Restructuring, Employment, Intellectual Property & Technology, Restructuring, Litigation & Regulatory, Tax en Real Estate (inclusief notariaat). Full-service betekent dat we cliënten op alle facetten kunnen ondersteunen. Voor welke specialisatie je uiteindelijk ook kiest, je zult een belangrijke bijdrage leveren, ook in grensoverschrijdende zaken.

Verantwoord ondernemen
Wij geloven in verantwoord ondernemen en zijn met 227.508 uur wereldwijd aan pro bono-werkzaamheden in 2020, een van de grootste pro bono-leveranciers ter wereld. Dat is iets waar wij trots op zijn. DLA Piper Amsterdam steunt diverse organisaties zoals Unicef, Defence for Children en Amsterdam Impact Hub. Je krijgt bij ons de gelegenheid om zelf initiatieven aan te dragen en te ontwikkelen. 

Studenten
Stage
Studeer je rechten en wil je graag praktijkervaring opdoen? Kom dan stage lopen op een van onze praktijkgroepen! Gedurende twee maanden zal je onderzoek verrichten, notities voorbereiden en concepten, contracten en processtukken opstellen. Je krijgt persoonlijke begeleiding van een (senior) advocaat waarmee je een kamer deelt.

Talent Class
Wij organiseren jaarlijks twee Talent Classes. Hier zal je kennismaken met ons kantoor in Amsterdam en ons kantoor op een buitenlandse bestemming. Zo zijn wij afgelopen jaren o.a. naar Dubai en Stockholm geweest. Je kan tijdens deze dagen een combinatie van formele en informele activiteiten verwachten. De Talent Class wordt in het voorjaar en het najaar georganiseerd. Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer de aanmeldingen open gaan voor de Talent Class? Stuur dan een e-mail naar maaike.vos@dlapiper.com.

Afgestudeerden
Ben je (bijna) afgestudeerd? En ben je klaar om aan de slag te gaan? Solliciteer dan op de functie Junior Associate. Elke maand hebben wij een groep nieuwe starters. Bezoek onze website www.bigopportunities.nl/allevacatures om je aan te melden of een kennismaking in te plannen. Voor goede mensen maken wij het hele jaar plek!

MEET US
Heb jij interesse in een kennismaking met ons kantoor of wil je solliciteren voor een openstaande vacature? Bezoek onze website www.bigopportunities.nl/allevacatures. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Maaike Vos via maaike.vos@dlapiper.com of +31611498791.

MAES notarissen

Wij zijn MAES notarissen. Een onafhankelijk full service notariskantoor voor particulieren, ondernemingen en (semi)overheden uit de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Gespecialiseerd in personen- en familierecht, ondernemingsrecht en vastgoed. Wij begeleiden onze klanten bij de momenten die er werkelijk toe doen in het leven. Zakelijk en privé. Wij bieden rust, betrouwbaarheid en zekerheid. Leveren maatwerk én hebben met Basisnotarissen Rijnmond een discount label voor voordelige confectie. Onberispelijk, toegewijd en integer.

Wij willen onze medewerkers een uitdagende en stimulerende werkomgeving bieden. Waar zij zich prettig en veilig voelen. Zijn loyaal en solidair. Staan voor elkaar. Zijn goed voor elkaar. Wij zijn ervan overtuigd dat onze organisatie er beter van wordt als er mensen met uiteenlopende achtergronden werkzaam zijn. Wij werven, behouden en promoten actief een diverse groep van medewerkers binnen ons kantoor omdat wij geloven in kwaliteit, ongeacht ras, geslacht, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid. Wij streven daarmee een stimulerende werkomgeving na. Een werkomgeving die zich kenmerkt door diversiteit, inclusiviteit en gelijke kansen. Meer weten? Kijk op: www.maesnotarissen.nl/vacatures.

MAES notarissen. Goed voor elkaar.

Meijburg Legal

Schaap advocaten notarissen

Onze aanpak
Resultaatgericht, ondernemend, efficiënt en door en door Rotterdams. Al meer dan 110 jaar zet Schaap Advocaten Notarissen zich in voor een grote kring van gerenommeerde nationale en internationale ondernemingen. Dankzij onze diepgaande specialisatie in Ondernemings- en Vastgoedrecht kunnen we daarbij van grote toegevoegde waarde zijn.

Slagvaardig
We zijn een middelgroot kantoor met zo’n veertig advocaten en (kandidaat-)notarissen. Door onze omvang bieden we juridische topkwaliteit met een grote persoonlijke betrokkenheid en flexibiliteit.

Onafhankelijk
Schaap is volledig onafhankelijk, en die onafhankelijkheid koesteren we. We zijn aangesloten bij het PLG International Lawyersnetwerk en First Law International, die ons toegang geven tot uitstekende wereldwijde lokale knowhow. Maar ook in internationale zaken zijn we volledig vrij in onze keuze van partners. Met andere woorden: kwaliteit en/of specifieke ervaring gaan altijd boven netwerkrelaties. Want ook bij grensoverschrijdende zaken draait het om goede en efficiënte oplossingen.

Carrière
Lees ‘De aa’s van Schaap’ en ‘Over Schaap’ op onze website, dan weet je waar we voor staan. Van sollicitanten vragen we nogal wat. Maar als je ‘erin komt’, staat er veel tegenover. Zonder meer goede arbeidsvoorwaarden, alle ruimte om je te ontwikkelen, werkelijk gelijke kansen voor iedereen, werk dat voldoening geeft en een prima balans tussen werk en privé. Plus een jonge, dynamische ploeg collega’s.

We zijn altijd op zoek naar mensen die willen werken aan ons en hun eigen succes. Dus ook als er geen vacatures is, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Derdejaars bachelorstudenten en studenten die een master volgen kunnen in aanmerking komen voor een studentstage. De stage duurt in beginsel twee maanden en je wordt begeleid door een ervaren advocaat of (kandidaat-)notaris.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.schaap.eu

Schaap Advocaten Notarissen
Parklaan 17 Postbus 23052 3001 KB Rotterdam

T  010 277 03 00

VDB Advocaten Notarissen